Beveiliging; Beveiligingsbedrijf; Alarmopvolging; Surveillance; Alarmopvolging; Objectbeveiliging; Havenbeveiliging; Hondenbrigade; Beveiliging evenementen; Beveiligen evenementen; Beveiligen objecten; Beveiligen havens; Winkelsurveillance; Receptiediensten; Portiers; Portiersdienst; Beveiligingshond; Bedrijfsbewaking; Bergen op Zoom; Breda; Noord-Brabant; Zuid-Holland; Zeeland
Tijd voor veiligheid

Dag en nacht beveiliging op uw terrein en in de haven

Vooral ’s nachts is de noodzaak voor objectbeveiliging groot, wanneer er geen werknemers meer in het pand aanwezig zijn. Inbrekers houden van afgelegen panden, uit het zicht van toevallige voorbijgangers. Hoewel de schaduw van de nacht een aangename denkmantel is voor iemand met slechte bedoelingen, vinden diefstal en fraude ook steeds vaker overdag plaats. Dit vraagt om meer toezicht op ingaand en uitgaand verkeer van bezoekers, leveranciers en goederen.

Objectbeveiliging

Multi safe Security in Bergen op Zoom beschikt over goed opgeleide objectbeveiligers die ’s nachts en tijdens kantooruren toezien op de veiligheid van uw onderneming. Onze objectbeveiligers verrichten (on)regelmatige controlerondes en letten met een getraind oog op onregelmatigheden. Daarnaast zorgen zij voor de bediening van alarm- en observatiesystemen, sleutelbeheer, het uitvoeren van toegangscontrole en verrichten waar nodig visitaties.

Waarom kiest u voor objectbeveiliging door Multi safe Security?

  • De objectbeveiliging wordt afgestemd op uw situatie
  • Onze beveiligers zijn flexibel inzetbaar (dag-, nacht-, avond- en weekenddiensten)
  • Uiteenlopende mogelijkheden, waaronder inzet als BHV´er
Objectbeveiliging
Winkelsurveillance; Receptiediensten; Portiers; Portiersdienst; Beveiligingshond; Bedrijfsbewaking; Bergen op Zoom; Breda; Noord-Brabant; Zuid-Holland; Zeeland

Een veilige haven

Om de veiligheid in havenvoorzieningen en schepen te kunnen garanderen is een zeer specifieke beveiligingsaanpak nodig die voldoet aan de ISPS-code. Hierbij ligt de nadruk op het tegengaan van ongecontroleerde in- en uitgaande personen en goederenverkeer. Onze gecertificeerde havenbeveiligers ondersteunen u op ieder risicogebied en kunnen voor meerdere disciplines worden ingezet.

 Afhankelijk van uw vraag biedt Multi safe Security diensten als:

  • Zeevracht- en containercontrole
  • Bewaking van schepen en haventerminals
  • Cameratoezicht
  • Visitatiediensten