Tijd voor veiligheid, tijd voor Multi Safe Security

Beveiliging en ontvangst door Multi Safe Security

Winkeldiefstal en inbraak is een veelvuldig voorkomend probleem voor ondernemers in de binnensteden van Nederland. Het totaalbedrag aan schade veroorzaakt door diefstal, inbraak en oplichting liep het afgelopen jaar bij een kwart van de ondernemers tot in de tonnen. Bespaar dus, door te beveiligen bij Multi Safe Security uit Bergen op Zoom, uw beveiligingsdienst in regio Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland.

Beveilig mijn winkel vandaag nog

Winkelsurveillance

Steeds meer winkels en winkelcentra worden door klanten en personeel als onveilig ervaren. Geen wonder dat mensen liever vanuit huis winkelen. Criminaliteit zoals winkeldiefstal en vandalisme leidt tot behoorlijke inkomstenderving. De aanwezigheid van onze winkelsurveillant werkt preventief, zowel voor uw personeel als het winkelend publiek.


Hoewel het voorkomen van winkeldiefstal de belangrijkste taak is van onze winkelsurveillant, is zijn takenpakket veel breder. Onze beveiligers maken het winkelend publiek wegwijs en verlenen eerste hulp bij ongelukken. Altijd met een scherp oog op de veiligheid van uw eigendommen. Wanneer u kiest voor Multi Safe Security, kiest u dus voor de veiligheid van uw winkel, uw medewerkers én uw klant.


Collectieve winkelsurveillance
Samen met collega-winkeliers uit de directe omgeving kunt u kiezen voor collectieve winkelsurveillance bij Multi Safe Security uit Bergen op Zoom. Hierbij ondersteunt een surveillant meerdere winkels tegelijk en is daarbij altijd oproepbaar voor de deelnemende winkeliers. Wij zijn werkzaam in de regio's Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland.

Meer informatie over winkelsurveillance

Onze portiers- en receptiediensten

De receptie van uw bedrijf is het eerste aanspreekpunt voor uw gasten en het visitekaartje van uw bedrijf. Een goede, veilige uitstraling en houding zijn hier van groot belang. Wij beschikken permanent over een representatief team van bekwame receptionisten en portiers die uw bezoekers gastvrij en open ontvangen. Bij calamiteiten handelt onze portier correct en snel. Daarnaast is de portier een belangrijke schakel in de communicatie en veiligheid binnen uw bedrijf.


Behalve veiligheid en ontvangst is onze portier inzetbaar voor:

  • Het verstrekken van informatie
  • Ontvangst en registratie van bezoekers
  • Het opmerken van ongebruikelijke of ongewenste situaties en ernaar handelen
  • Bedienen van de telefooncentrale
  • Het verrichten van licht administratief werk en ondersteunende facilitaire taken
  • Toezicht houden op personeel bij overwerk, uit het oogpunt van veiligheid
Meer informatie over onze portiers

Multi Safe Security
Proveniersblok 1 
4623 VL Bergen op Zoom 


Contactgegevens

(0164) 231 607 

info@multisafesecurity.nl

Bereikbaar

24 uur per dag, 7 dagen per week


Vergunningnummer 

ND 1683


Privacyverklaring

KvK

20110211

Multi Safe Security │ Uw veiligheid vast en zeker