Beveiliging; Beveiligingsbedrijf; Alarmopvolging; Surveillance; Alarmopvolging; Objectbeveiliging; Havenbeveiliging; Hondenbrigade; Beveiliging evenementen; Beveiligen evenementen; Beveiligen objecten; Beveiligen havens; Winkelsurveillance; Receptiediensten; Portiers; Portiersdienst; Beveiligingshond; Bedrijfsbewaking; Bergen op Zoom; Breda; Noord-Brabant; Zuid-Holland; Zeeland
Tijd voor veiligheid

Evenementbeveiliging en beveiliging door onze hondenbrigade

Onze medewerkers hebben allemaal veel ervaring in bewaking en beveiliging. Is er net iets meer nodig? In samenwerking met onze hondenbrigade houdt u de situatie onder controle, ook bij evenementen en op grotere terreinen.

Evenementbeveiliging

Het succes van uw evenement wordt door verschillende factoren bepaald, een van deze factoren is de veiligheid. Een ongewenste situatie kan fataal zijn voor het welslagen van uw evenement. Om dit in goede banen te leiden zullen wij samen met u een risico-inventarisatie en een beveiligingsplan opstellen en dit op uw wensen afstemmen. Of het nu gaat om grote of kleine evenementen, wij bieden altijd een oplossing op maat. Wij zorgen voor de veiligheid van uw concert, sportevenement of (bedrijfs)feest, zodat u met een gerust hart kunt aansturen op een goed verloop van u evenement. Al onze beveiligers hebben de nodige kennis en ervaring en kunnen worden ingezet bij een breed scala aan werkzaamheden zoals:

 • Het begeleiden van bezoekersstromen
 • Het uitvoeren van toegangscontrole
 • Het uitoefenen van parkeerbeheer
 • Het houden van algemeen toezicht
 • Het repressief optreden
 • Het verlenen van eerste hulp (EHBO) bij calamiteiten zoals;
  - Onwel worden van bezoekers
  - Een brand of een ontruiming
  - Het inroepen van hulpverleningsdiensten
Winkelsurveillance; Receptiediensten; Portiers; Portiersdienst; Beveiligingshond; Bedrijfsbewaking; Bergen op Zoom; Breda; Noord-Brabant; Zuid-Holland; Zeeland

De hondenbrigade

Onze hondenbrigade wordt voornamelijk ingezet ter ondersteuning van de surveillancedienst. Dit is van een grote meerwaarde omdat bij verdachte omstandigheden nog sneller gehandeld kan worden. Met zijn sterke reukvermogen detecteert een bewakingshond ongewenste bezoekers vrijwel direct. Samen vormen de hondengeleider en zijn hond een professioneel en betrouwbaar team dat de situatie onder controle houdt.

Alle diensthonden hebben een certificaat PH1. Het certificaat is afgegeven door de Koninklijke Nederlands Politiehonden Vereniging (KNPV) of de Bond voor de Diensthond. Onze begeleiders hebben allemaal een geschiktheidsverklaring waaruit blijkt dat zij de hond helemaal onder controle hebben.

De hondenbrigade van Multi safe Security wordt vaak ingezet voor:

 • Evenemententerreinen
 • Sportaccommodaties
 • Haventerminals
 • Luchthavens
 • Winkelcentra