top of page

Alarmopvolging

Snel, adequaat en een veilig gevoel.

 

Een alarm in uw bedrijf, kantoor of woning is belangrijk, maar nog belangrijker is de opvolging van een alarmmelding. U wilt immers niet dat kwaadwillende mensen aan uw bezittingen komen. Weten dat er snel en adequaat op een melding wordt gereageerd geeft een veilig en zeker gevoel.

 

De alarmopvolging van Multi Safe Security.

Een 24-uurs alarmopvolging is één van kernactiviteiten van Multi Safe Security. Komt een melding via de meldkamer binnen dan wordt de dichtstbijzijnde mobiel surveillant naar uw pand gestuurd. We hebben veel auto’s op de weg, dus is er altijd iemand in de buurt. Sleutelbeheer vormt de basis van de snelle alarmopvolging.

 

Uw pand is bij ons in veilige handen. 

Al onze mensen volgen een strak protocol. Bij aankomst wordt de buitenzijde nagekeken op braakschade. Daarna volgt een interne controleronde. Op grond van zijn bevindingen zullen we conform de instructie handelen. De surveillant informeert een contactpersoon, de politie of brandweer en zet bijvoorbeeld een glaszetter in als dat nodig is. De surveillant verlaat het pand pas als het volledig is afgesloten en het alarmsysteem weer in werking is gesteld. Alle bevindingen en handelingen worden in een rapport verwerkt dat u via e-mail ontvangt.

bottom of page