top of page
20201115_155741.jpg
Objectbeveiliging
Veiligheid zonder zorgen.

 

U voelt zich verantwoordelijk voor de veiligheid van personeel en bezoekers. Een belangrijke taak die steeds complexer wordt en u geen hoofdbrekens moet bezorgen. Zowel klanten als medewerkers moeten zich veilig en welkom voelen binnen uw bedrijf of organisatie. Wat is er dan beter dan die zorg uit handen te geven?

 

Uw bedrijf in veilige handen.

Met onze objectbeveiligers ontnemen wij u graag deze zorgen. Zo bent u verzekerd van een veilige werkomgeving, niet alleen voor uw personeel maar ook voor uw klanten. Een objectbeveiliger bij de ingang van uw bedrijf straalt niet alleen een veilig en vertrouwd gevoel uit voor uw personeel en klanten, maar voorkomt hij ook dat er ongewenste gasten binnendringen. Voorkomen is immers beter dan genezen als het gaat om inbrekers. Toegangscontrole is dan ook een van de hoofdtaken van een objectbeveiliger, maar onze objectbeveiligers doen nog veel meer.

De objectbeveiligers van Multi Safe Security.

Onze objectbeveiligers zijn meer dan alleen verantwoordelijk voor de veiligheid van uw bedrijf. Ze zijn goed getrainde professionals die snel kunnen schakelen tussen de algemene taken van een beveiliger en een gastheer. Bij ons kies je voor vakbekwame beveiligers die diverse taken op zich nemen als de situatie daar om vraagt. Zo zijn ze het ene moment een portier die toezicht houdt op uw bedrijf en het volgende moment een BHV'er die de veiligheid van uw personeel waarborgt. Ook toegangscontroles behoort tot zijn taken evenals open-, brand- en sluitrondes en visitaties. Onze dienstverlening wordt altijd afgestemd op uw wensen, zodat u kunt profiteren van de best mogelijke service.

bottom of page