top of page
Haven zonder kenteken.jpg

Mobiele surveillance

Zichtbare beveiliging zorgt voor een veilig gevoel, dag en nacht.

 

U wilt laten zien dat uw pand goed beveiligd is om mensen met verkeerde bedoelingen af te schrikken. Regelmatig laten zien dat er beveiligers in de buurt zijn is dan een ideale oplossingen. Niets maakt inbrekers banger dan te laten zien dat ze elk moment op heterdaad betrapt kunnen worden.

 

Voorkomen is beter dan genezen.

 

Onze mobiele surveillancedienst levert dagelijks een belangrijke bijdrage aan de veiligheid en bescherming van winkels, kantoren, scholen, havenlocaties, bedrijventerreinen en bouwlocaties. Het uitvoeren van een surveillanceronde heeft een bewezen effect op de daling van het aantal pogingen tot inbraak en vandalisme. We rijden zowel dag en nacht op onvoorspelbare momenten om kwaadwillende mensen geen kans te geven.

We stellen in overleg met u een surveillanceplan op en voegen een heldere instructie toe waarin de inhoud van de controlerondes en de frequentie hiervan duidelijk wordt beschreven. Daarmee weet u waar u aan toen bent en kunt u uw pand of terrein zowel overdag als in de nacht met een gerust hart alleen laten.

Naast een 24/7 surveillanceservice kunnen wij ook andere taken voor u verrichten, zoals:

 

  • Brand- en sluitrondes, waarin we kijken of iedereen het pand heeft verlaten, ramen en buitendeuren gesloten zijn, verlichting uitgeschakeld en nergens onveilige situaties zijn. Daarna wordt het alarmsysteem ingeschakeld en het pand afgesloten.

  • Openingsrondes, waarbij we zorgen dat het pand op tijd wordt geopend, het alarmsysteem wordt uitgeschakeld, verlichting wordt aangedaan en apparaten aangezet. We kunnen als dat nodig is ook wachten tot de eerste medewerker gearriveerd is.

  • Sluitbegeleiding, waarbij de surveillant tijdens sluitingstijd herkenbaar aanwezig is en er voor zorgt dat de bezoekers en het personeel op een veilige manier, onder toezicht het pand verlaten.

  • Sleutelbeheer, waarbij we gebruik maken van beveiligde sleutelkluizen om de sleutels van bedrijfspanden en woning veilig te beheren. Daarmee kunnen we altijd snel uw terrein op of pand in bij een alarmmelding.

  • Collectieve beveiliging, waarin we permanent en zichtbaar een bedrijventerrein in de gaten houden tijdens controlerondes. Valt iets op dat niet in de haak lijkt, dan wordt dadelijk actie ondernomen.

  • Visitatiedienst, waarbij we steekproefsgewijs en discreet de tassen en andere bagage van personeel en bezoekers bij het verlaten van het pand controleren.

bottom of page