top of page
20201115_155240.jpg
Alarmsystemen
Een alarmsysteem waakt over uw bezittingen, ook als u er niet bent.

 

Hoe goed je een pand ook afsluit, inbrekers komen uiteindelijk altijd binnen. U wilt uw pand om die reden wellicht liever niet alleen laten, maar u kan ook niet altijd aanwezig zijn. Met een goed alarm hoeft dat ook niet. Een pand met een goed werkend alarmsysteem in combinatie met een adequate alarmopvolging is zichtbaar en onzichtbaar beveiligd.

 

Kwaliteit als zekerheid.

Een alarmsysteem is onmisbaar voor de beveiliging van een pand of terrein. Een alarmsysteem waarschuwt inbrekers, brand of andere ongeregeldheden, maar komt ook in actie komen als een vitale installatie uitvalt, er wateroverlast ontstaat, er een overval wordt gepleegd of er iets ernstigs met het leefmilieu aan de hand is.

 

24/7 uw pand beveiligd.

De alarm- en servicecentrale van Multi Safe Security zorgt er voor dat er zeven dagen per week, 24 uur per dag een snelle en adequate alarmopvolging plaatsvindt zodat de gevolgschade van een incident tot een minimum beperkt wordt. We zijn steeds in de buurt.

 

Installatie, onderhoud en controle.

Samen met u kijkt een medewerker van Multi Safe Security welke beveiligingsmaatregelen nodig zijn om aan de voorwaarden van uw verzekeraar te voldoen. Alarmsystemen worden door onze installateurs aangelegd. Uiteraard installeren we niet alleen dergelijke systemen, we onderhouden en controleren deze ook periodiek en zorgen er voor dat ze steeds aan eventuele veranderende eisen voldoet.

bottom of page