top of page
Auto's achter hekwerk zonder kenteken.jp
Over ons
Al meer dan 20 jaar een vertrouwde partner in veiligheid. 

Multi Safe Security is opgericht in 2003 en door de jaren uitgegroeid tot een toonaangevend beveiligingsbedrijf in Zuidwest-Brabant en Zeeland. Met de derde generatie werkzaam binnen het bedrijf zijn we trots op het hoge niveau van beveiligingsservice dat we onze klanten leveren. Wij combineren maatoplossingen met veiligheid en zekerheid voor al onze klanten.

Onze beveiligingsproducten- en diensten worden aangeboden aan zowel de zakelijke (groot-, midden- en kleinbedrijf) als de particuliere klant. Ook de non-profit sector (overheid, semioverheid en zorginstellingen) behoort tot de afnemers. Daarbij streeft Multi Safe Security naar een langdurige relatie met zowel afnemers als medewerkers.

 

Missie en visie.

Als toonaangevende aanbieder in de beveiligingssector laten we klanten, medewerkers en diensten volledig tot hun recht komen.

 

Een langdurige relatie met u als klant en met onze medewerkers is waar Multi Safe Security naar streeft. Daarom vinden we het belangrijk alleen actief te zijn in het werkgebied waarbinnen onze medewerkers, producten en diensten volledig tot hun recht komen. Om dat te bereiken hebben we ons werkgebied beperkt, zodat klanten en diensten de meest optimale aandacht krijgen. Daarnaast willen we ons als een onderneming blijven ontwikkelen in zowel de diepte als de breedte, in professionaliteit en product-marktcombinatie, zonder hierbij van de corebusiness van beveiligen en bewaken af te dwalen.

Strategie.

De kracht van een afgebakend gebied.

 

Multi Safe Security onderscheidt zich in de beveiligingsbranche door te werken binnen een geografisch afgebakend gebied. We creëren diensten en leveren producten die de klant als een maatpak passen. Dat kunnen we doen omdat we het gebied en onze klanten door en door kennen. Door in de breedte te ontwikkelen en ons tegelijk te beperken tot een regio kunnen we de meest optimale dienstverlening leveren.

bottom of page